Wie ben je Werkelijk?

Los van het zelfbeeld dat anderen hebben geprogrammeerd; en wat zou je het liefste willen als er geen beperkingen waren? Hoe kun je meer naar je gevoel gaan en je hart en intuïtie volgen? 

Als je iets meemaakt in je leven wat beladen emoties oproept, wil je jezelf daartegen beschermen. Je wil het niet meer voelen, gaat je gedrag aanpassen en een bepaalde strategie creëren om deze emoties te vermijden. Met dit verdedigingsmechanisme zet je als het ware een masker op. Door hier inzicht in te krijgen en je bewuster te worden kun je weer in je kracht en in balans komen.

Ik wil jou Inspireren om meer uit jezelf te halen en  met passie en vervulling te leven.

De meeste mensen zitten vast in hun patronen, in datgene wat ze al jaren doen. We bekijken de wereld door onze eigen bril. Het verleden, onze opvoeding, conditioneringen, gedachten, emoties en ervaringen hebben ons gevormd. We proberen te voldoen aan de verwachtingen en eisen van anderen en de samenleving. We vertonen een bepaald gedrag en spelen een rol, maar wie ben je echt?

Door je bewust te worden van je kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en uitdagingen leer je jezelf, maar ook de ander beter te begrijpen.

Het Enneagram is onder andere een psychologisch en dynamisch procesmodel waarmee gedrag wordt onderzocht. Het brengt negen karaktertypen in beeld. Vragen, problemen en overtuigingen worden bij de kern aangepakt. Het geeft inzicht en bewustwording in onszelf en anderen en leert om door meerdere brillen naar de werkelijkheid te kijken. Aan de hand van het enneagram  kan de persoonlijkheid  worden blootgelegd en de diepere motivatie van onderliggend gedrag verklaard.
Hierdoor kun je je minder sterke kanten veranderen./ verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van EFT  (Emotional Freedom Techniques) en toegepaste kinesiologie (het spiertesten). Met behulp van coaching kunnen deze patronen en conditioneringen worden doorbroken en je wereldbeeld verruimd.

Ons Enneatype heeft ons karakter gevormd.
Middels de persoonlijkheidstypologie kunnen we jouw oorspronkelijke enneatype vinden en bij je kernkwaliteiten komen.
Je kunt je veel beter ontplooien vanuit je kern dan vanuit een bepaald gedrag, een rol die je speelt. 

De meeste tijd van ons leven spelen we een rol. Daarmee is onze echte persoonlijkheid naar de achtergrond gedrongen. Het enneagram is een prachtig model dat de verdieping biedt om jezelf beter te leren kennen en tot verandering te komen.

Ik begeleid je hierin zodat je dichter bij jezelf en in je kracht komt. Je voelt  je weer vitaler en thuis in jezelf.  k wil jou inspireren om het beste uit jezelf te halen en je volle potentie te Leven.

Op psychologisch niveau biedt het enneagram de mogelijkheid om je bewust te worden van je geconditioneerde gedrag dat vastgeroest zit in  gewoonten. Je ontdekt je valkuilen en de kanten waar  niet graag naar gekeken wordt, maar die wel van belang zijn, als je jezelf goed wil leren kennen. Je kunt deze kanten verbeteren en je positieve kanten versterken. Tevens begrijp je jezelf en anderen beter. 

Er bestaat geen goed, fout, of falen. Ieder mens heeft ervaringen en levenslessen om van te mogen leren.          Er is altijd een keuze. 

Jij bent de belangrijkste.                                                    Wat een ander vindt mag deze persoon houden. 

Volg mij op social media